A TÁRSASÁG PROFILJA
ÜZLETI FELTÉTELEK
FTP HOZZÁFÉRÉS
A NYOMTATÁS ELŐKÉSZÍTÉSE
NYOMTATÁS
BEFEJEZŐ MUNKÁLATOK
REFERENCIÁK
ELÉRHETŐSÉG
   slovensky
   magyar
   english
   deutch
ÜZLETI FELTÉTELEK

A Nec Arte Kft. azon nyomdák közé tartozik, mely tiszteli ügyfeleit és a lehető legszélesebb körű szolgáltatásokat kívánja nyújtani a poligráfiai munkafolyamatokon belül. Megbízható és stabil partner, mely korrekt üzleti kapcsolatokra épít.

Formulák

A jó együttműködés első lépése az árajánlat, mellyel mindkét fél elégedett - az ügyfél és a kivitelező is. Az árajánlat a rendelés előzetese, mellyel a megrendelő kötelezi magát a nyomdai termék megrendelésére a kivitelezőnél, az árajánlatban meghatározott pontos paraméterek alapján. A rendelés része a pontos szállítási határidő is. Ezt a Nec Arte Kft. felelős munkatársa kell hogy igazolja.

A rendelés feladható személyesen, postai úton, faxon vagy elektronikus formában. Az első rendelés alkalmával a megrendelő megküldi a cégbírósági vagy cégbejegyzési kivonatát, vagy annak másolatát. Az első együttműködés alkalmával a kivitelező 50%-os biztosíték megfizetését kéri a nyomdai alapok megadásának alkalmával, és a teljes számla kifizetésére 14 napos határidőt szab meg, a termék leszállítását követően. A Nec Arte Kft. kötelezi magát a megrendelt nyomdai termék pontos, időbeli és hibátlan előállítására. Ezt a tényt táraságunk elégedett ügyfelei tanúsítják a hosszú évek során.

A TÁRSASÁG PROFILJA  |  ÜZLETI FELTÉTELEK  |  FTP HOZZÁFÉRÉS  |  A NYOMTATÁS ELŐKÉSZÍTÉSE
NYOMTATÁS  |  BEFEJEZŐ MUNKÁLATOK  |  REFERENCIÁK  |  ELÉRHETŐSÉG
Copyright © 2002-2024 NEC ARTE Kft., Minden jog fentartva., WEB Design: GLS